top of page
Search

BEOGRAĐANIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ: Vuk nam je otkrio KAKVA JE LATINO DIVA zaista kada se u

Beograđanin Vuk Stefanović je plesač koji je ostvario san nekoliko miliona ljudi - da stane rame uz rame sa legendarnom Dženifer Lopez i to u spotu "Pa Ti", koji broji preko 50 miliona pregleda.

Umoru zanosnih igrača, jedan dečko je iz Srbije, koji je u mnogim kadrovima rame uz rame sa Džej Lo. Njegovo ime je Vuk Stefanović, bavi se modelingom i plesom, a godinama živi i radi u Njujorku.

U eksluzivnom intervjuu za Wanted!, Vuk je ispričao kako je došlo do saradnje sa svetskim zvezdama Dženifer Lopez i Malumom, a otkrio je i zanimljive detalje sa snimanja spota.

Kako je došlo do toga da budeš deo novog spota Džej Lo i Malume?

"Direktor kastinga je video slike i plesne nastupe koje smo moja devojka Rebeka i ja imali na Instagramu. On veruje u posebne energije i tada kad smo izbacivali slike i video čiji se datum poklopio sa video snimkom od Malume u kojem je Rebeka radila, dobili smo poziv da radimo za novi spot. Mislio je da je to sudbina i da bi nas dvoje bili idealni za novi spot Džej Lo i Malume."

Na pitanje kakav je osećaj biti pored jedne od najvećih svetskih zvezda, Vuk je odgovorio "Bilo je nestvarno iskustvo za koje ćemo biti zauvek zahvalni. Mojoj devojci i meni je ovo najveći uspeh koji ćemo rado deliti a i pomoći će nam da napravimo naš zajednički brend. Ovaj spot dokazuje da je sve moguće!" ushićeno je rekao Vuk.

Na pitanje "Kakva je zaista Dženifer Lopez, možeš li nam je barem malo približiti?" plesač Vuk je odgovorio

"Džej Lo je stvarno jedna legenda. Koliko dobro izgleda, igra i ima neverovatnu energiju za performans koja je stvarno zarazna i privilegija je biti uz nju. Ovo je bilo ostvarenje snova i čast da igram zajedno sa svojom devojkom. Komuniciranje je bilo samo sa distance zbog korone, nažalost", ispričao je Vuk za Wanted!




19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page